Αρχική
Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Λιμανάκι» βρίσκονται στην παραλία «Καθαρά», στην περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Το γραφικό λιμανάκι «Καθαρά», με την μικρή αλλά όμορφη και οργανωμένη παραλία του, απέχει μόλις λίγα μέτρα δεξιά από την κεντρική παραλία  και είναι η καλύτερη επιλογή για αυτούς που επιζητούν την ησυχία, την χαλάρωση και την ηρεμία.
 
Το «Λιμανάκι» άνοιξε τις πόρτες του το 2001, με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του μία ζεστή φιλοξενία, με την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών του να είναι ο βασικός παράγοντας της μεγάλης του απήχησης. 
 
Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Λιμανάκι» απέχουν μόλις 5 μέτρα από την παραλία «Καθαρά», προσφέροντας στους επισκέπτες απεριόριστη θέα στη θάλασσα έχοντας ξεχωριστή θέση στη μνήμη όσων έχουν απολαύσει τις υπηρεσίες τους. 
 
Το κατάλυμα αποτελείται από δύο δίχωρα οικογενειακά διαμερίσματα και δύο μονόχωρα δίκλινα διαμερίσματα. Αποτελούν την  ιδανική επιλογή διαμονής τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που επιζητούν ένα γαλήνιο και φιλικό περιβάλλον φιλοξενίας δίπλα στη θάλασσα.
 
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι σας η γευματίζοντας στα παραλιακά ταβερνάκια που βρίσκονται στην περιοχή μακριά από την πολυκοσμία . 
 
Παράλληλα, η θέση του - 14 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του νησιού και ίδια απόσταση περίπου από την πόλη της Ρόδου και το λιμάνι της - καθιστά το «Λιμανάκι» ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές και εξορμήσεις σε όλο το νησί. 
 
Αν αναζητάτε μοναδικές διακοπές χαλάρωσης σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, τότε τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Λιμανάκι» είναι η ιδανική επιλογή.